Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

ONLINE MARKETING

ONLINE MARKETING

Wil jij een verfrissende, succesvolle en gestructureerde online marketing strategie opstellen die voor online marketing succes zorgt? Een structurele aanpak, specifiek gericht op jouw doelstellingen? Samen met 023Online marketing gaat dat zeker lukken.

Jouw online (marketing) strategie is het fundament voor alle online marketingactiviteiten. Welke doelstellingen heb je en welke bezoekers wil je bedienen? Op welke doelgroepen richt je je en welke behoefte hebben ze gedurende het koopproces? Welke waarde propositie zet je in gedurende het koopproces? Deze vragen zijn bepalend voor de onlinecampagnes, kanalen, content en advertising. Om jouw maximale informatie te delen op een aantrekkelijke manier en om één waarde toe te voegen, zodat potentiële klanten ook daadwerkelijk klant worden én blijven. Met aandacht voor de aspecten en voordelen van jouw oplossing(en).

Online marketing diensten

Advertising

Advertising

Door inzet van digitale advertenties raakt je organisatie bekend bij jouw doelgroep en verhoog je de conversie naar kwalitatieve leads.

Content creatie

Content Creatie

Kwalitatieve content informeert en overtuigt jouw doelgroep van jouw diensten en is een belangrijke voorwaarde voor de vindbaarheid van je website.

Ip Tracking

IP Tracking

IP-tracking herkent bezoekende organisaties op de website en hun gedrag. Dit zorgt voor leadkwalificatie en beïnvloeding. 

Marketing Automation

Marketing automation

Via marketing automation wordt jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt en worden conversies verbeterd.

Social Icons

Social Media marketing

Kwalitatieve content informeert en overtuigt jouw doelgroep van jouw diensten en is een belangrijke voorwaarde voor de vindbaarheid van je website.

Web Optimalization

Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is aantrekkelijk. Een gedegen zoekwoordenonderzoek en website-analyse zijn basis.

Digital marketing

Wij helpen je graag verder!

Wil je niets missen op het gebied van digital marketing?

Neem contact met mij op om over mijn uitdagingen en wensen.

To share