Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Ons verhaal

Wie zijn wij
en wat is onze motivatie?

Wij en onze
motivatie?

Wij zijn 023ONLINE en zoals de naam al doet vermoeden zijn wij gevestigd in (hartje) Haarlem, 300 meter vanaf het station. Jong als organisatie maar met enkele decennia ondernemingservaring in consultancy en interim-management achter onze kiezen. Tijdens deze jaren hebben wij meerdere malen onze onlinepresentatie aangepast en liepen dan steevast tegen, in onze ogen, forse kosten aan. Niet dat we zulke extreme wensen hadden maar we houden simpelweg van kwaliteit. Dat dit een prijs heeft begrijpen wij maar de gevraagde tarieven pasten niet in onze budgetten als MKB-onderneming.

Na maart 2019 veranderde de wereld!  Van de harde Lockdown en gesloten deuren ontstond in snel tempo een transitie naar Online vindbaarheid en verkoop. Online was en is geen toverwoord maar wel een belangrijke basis van het fundament geworden. Wie hier nog niet van overtuigd was, is dat inmiddels wel geworden. Voor veel ondernemers is een goede online aanwezigheid een “lifeline” geworden.

En toen veranderde
de wereld

Nieuwe propositie voor roepende doelgroep

Als ZZP’er of MKB-organisatie wil je voorbereid zijn voor de ontwikkelingen in de wereld. Een lockdown of gelijkwaardige situatie kan zo weer de actualiteit zijn en dan wil je terug kunnen vallen op een actuele online performance in de vorm van een mooie, opvallende en goed gevonden website. De bezoekers van jouw website worden verblijd met relevante informatie die vanuit de juiste acties in contact komen met jou als nieuwe leverancier.

Onze waarden

Duidelijk

De overeen te komen diensten beschrijven wij duidelijk zodat wij beiden de tijd en de verwachtingen kunnen managen. 

Transparant

Wij maken alles gevraagd en ongevraagd inzichtelijk voor jou ongeacht de achtergrond van de vraag.

Vertrouwen

Gemaakte afspraken, mondeling of schriftelijk gemaakt worden door ons altijd nagekomen.

Eerlijk

Soms is de snelheid van handelen belangrijker dan een getekend contract. Wij gaan altijd uit van eerlijk ondernemen.

Wat klanten over ons zeggen

Elke relatie vragen wij een korte recensie om mee aan te geven wat ze vinden van het door ons geleverde werk en onze werkwijze.

Ik was zo enthousiast over de gepresenteerde plannen dat ik direct tot een overeenkomst ben gekomen. Het resultaat was schitterend en volledig binnen het overeengekomen timeline.
Hoe komt de LHBITQ+ gemeenschap eenvoudig in contact met een gespecialiseerde advocaat? Die vraag stelde Erik Huizinga zichzelf. Het antwoord en het resultaat?
Als Team IJZERBAR willen wij ook online de warmte en sfeer laten zien die alle gasten ervaren tijdens een kwalitatief en gezellig diner. Met de zorgvuldige ingrediënten heeft onze chef mooie menu's samengesteld.

To share