Ons verhaal

Wie zijn wij
en wat is onze motivatie?

Wij en onze
motivatie?

Wij zijn 023ONLINE en zoals de naam al doet vermoeden gevestigd in (hartje) Haarlem, 300 meter vanaf het station. Jong als organisatie maar met enkele decennia ondernemingservaring in consultancy en interim-management achter onze kiezen. Tijdens deze jaren hebben wij meerdere malen onze onlinepresentatie aangepast en liepen dan steevast tegen, in onze ogen, forse kosten aan. Niet dat we zulke extreme wensen hadden maar we houden simpelweg van kwaliteit. Dat dit een prijs heeft begrijpen wij maar de gevraagde tarieven pasten niet in onze budgetten als MKB-onderneming.

Na maart 2019 veranderde de wereld en hebben wij snel geschakeld op een aangepaste propositie voor onze dienst zodat we onze klanten konden blijven bedienen. De capaciteit die ondanks onze plannen vrij kwam hebben wij benut om ons verder te bekwamen in een hobby waar we altijd heel veel lol in hadden. Met gevoel voor de materie hebben we ons gedurende de continue verlengde beperkingen rondom de Corona pandemie stap voor stap verder bekwaamd in de disciplines Webdesign, Branding en Fotografie.

En toen veranderde
de wereld

Nieuwe propositie voor roepende doelgroep

Met de zeer positieve feedback over de uitgevoerde projecten en ons streven om dagelijks iets bij te leren in de breedste zin van het woord bieden wij onze diensten graag ook aan voor ondernemers. Onze nieuwe relaties zijn ZZP’er of (kleine) MKB-organisaties die zich in de huidige tijd realiseren dat een onlinepresentatie noodzakelijk is om ‘gevonden’ te worden en meer business te genereren. Er wordt waarde gehecht aan en er is erkenning voor kwaliteit. Onze onlinegrenzen schuiven hierbij verder op naar het oneindige.

Onze waarden

Duidelijk

De overeen te komen diensten beschrijven wij duidelijk zodat wij beiden de tijd en de verwachtingen kunnen managen. 

Transparant

Wij maken alles gevraagd en ongevraagd inzichtelijk voor jou ongeacht de achtergrond van de vraag.

Vertrouwen

Gemaakte afspraken, mondeling of schriftelijk gemaakt worden door ons altijd nagekomen.

Eerlijk

Soms is de snelheid van handelen belangrijker dan een getekend contract. Wij gaan altijd uit van eerlijk ondernemen.