Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Onze aanvullende
diensten en services

Nieuwe inzicht en ervaringen maar ook de groei van de organisatie vraagt soms om ‘buiten de kaders’ te denken en te handelen.
Wij denken graag met je mee!

Stap voor stap bouwen aan je succes van morgen

One-Stop Digitale Partner

Wij kunnen veel van je wensen zelf uitvoeren en daar waar we kennis, vaardigheid maar vooral de techniek beter kunnen inhuren bij onze professionele partners dan doen we dat. Ook hierin is 023Online transparant.

Listings

Houd zelf de regie over je online aanwezigheid!

Werk bedrijfsinformatie onmiddellijk bij op meer dan 50 online platforms – van Google Maps en Waze tot Facebook.

Meer informatie over deze dienst, onze pakketten en prijzen hier, of neem contact met ons op voor een demo.

Listings
online shopping

Een professionele webshop

De waarde van een webshop heeft zich voor vele ondernemers wel bewezen in een verwarrende Corona tijd. Winkel dicht maar in aangepaste vorm wel online verder kunnen. Als de maatschappij weer opengesteld wordt biedt de webshop een aanvullend verkoopkanaal want dat naast de ondernemers ook de kopers het online shoppen hebben ontdekt mag geen nieuwtje meer zijn.
Bij het bouwen van een webshop is de samenwerking en afstemming tussen jou en ons als bouwer essentieel maar die uitdaging durven wij wel aan en zullen je uiteraard op een fijne manier begeleiden naar meer online omzet.

 
IP-Tracking

IP Tracking

Breng de bezoekers van je website in beeld en koppel de tracking code aan de faciliterende diensten zoals websiteleads of Salesfeed.

Branding

Branding

Herkenning op basis van een logo of beeldmerk is iets wat elke organisatie graag zou willen. Start vandaag nog met deze ultieme uitdaging .

SEO

SEO

Net even eerder online gevonden worden dan je concurrent door inzet van de juiste SEO-technieken en juiste zoekwoorden?

Fotografie

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden en dat wordt nog eens verhoogd als het ook persoonlijke of ‘eigen’ foto’s zijn van jou of van de bedrijfsspecifieke kenmerken waardoor jouw organisatie zo goed herkenbaar is. Wij werken samen met een professionele en zeer ervaren beroepsfotograaf die graag samen met jou de doelen stelt om tot een mooie reportage te komen. Geef jouw website een uniek karakter mee door te kiezen voor professionele foto’s. De waarde hiervan is vele malen hoger dan de kosten. En de foto’s? Die kan je natuurlijk voor veel meer publicaties gebruiken. Wij brengen je graag direct in contact met Nicolette, onze fotograaf waar wij al lang mee samenwerken.

 
Professionele fotografie

To share